Tgrt Haber

Diyarbakır'da S-70 Skorsky tipi helikoptere ateş açıldı

12 May 2014 13:57
Diyarbakır'da S-70 Skorsky tipi helikoptere ateş açıldı

TSK, terör örgütü mensuplarınca Kocaköy İlçe Jandarma Komutanlığına personel taşıyan bir S-70 Skorsky tipi helikoptere ateş açıldığını duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü mensuplarınca Kocaköy İlçe Jandarma Komutanlığına personel taşıyan bir S-70 Skorsky tipi helikoptere ateş açıldığını duyurdu.Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bir grup bölücü terör örgütü mensubu, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Duru Jandarma Karakol Komutanlığından Kocaköy İlçe Jandarma Komutanlığına personel taşıyan Diyarbakır Jandarma Bölge Hava Grup Komutanlığına ait bir S-70 Skorsky tipi helikoptere ateş açtı.Kocaköy İlçe Jandarma Komutanlığına emniyetli bir şekilde inen helikopterde yapılan incelemede, iki merminin isabet ettiği tespit edildi. Olayda can kaybı yaşanmadı.Bölgeye, 2 AH-1P Kobra Taarruz Helikopteri yönlendirildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...