Tgrt Haber

Diyarbakır'da zehir tacirlerine büyük darbe: 57 gözaltı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2023 10:32 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 10:34
Diyarbakır'da zehir tacirlerine büyük darbe: 57 gözaltı

Diyarbakır'da Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kapsamlı bir narkotik operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 57 şüpheli gözaltına alındı.

Ülke genelinde uyuşturucu​ madde ticareti yapan veya kullanan kişilerin yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Diyarbakır'da narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda eroin​ ve metamfetamin gibi çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Kapsamlı denetim çalışmalarının ardından 57 şüpheli adliyeye sevk edilirken 25'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eğlence mekanları, metruk binalar, park-bahçeler, okul ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde iki hafta boyunca kapsamlı bir denetim uygulandı.

Diyarbakır'da zehir tacirlerine büyük darbe: 57 gözaltı

Denetimler esnasında yaklaşık 2 gram eroin, 90 gram metamfetamin, 100 gram esrar maddesi, 20 kök kenevir bitkisi, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, toplamda 290 adet mermi, 62 adet fişek, 580 paket 5607 Sayılı Kanun Maddesi kapsamında değerlendirilen tütün mamulü ve 4 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi. Zehir ticaretinden elde edildiği tespit edilen yaklaşık 15 bin TL paraya ise el konuldu.

Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 57 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...