Tgrt Haber

Diyarbakır'daki hain saldırıyı gerçekleştiren teröristler öldürüldü

06 Nisan 2018 17:02
Diyarbakır'daki hain saldırıyı gerçekleştiren teröristler öldürüldü

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 1 güvenlik korucusunun şehit edildiği, 5 güvenlik korucusu ve 1 vatandaşın yaralandığı saldırının faili olan 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kocaköy, Lice, Hazro, Silvan ve Kulp ilçeleri mülki sınırları içerisinde 4 Nisan'da “Bayrak-81 Şehit Gönüllü Köy Korucusu Yaseddin Opçin” operasyonunu başlattı.

Kulp ilçesinde 1 güvenlik korucusunun şehit edildiği, 5 güvenlik korucusu ve 1 vatandaşın yaralandığı saldırının faili olan 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Teröristlerden “Demhat Cilo” kod adlı Eyüp Çelik, İçişleri Bakanlığı'nın 1 milyon TL ödüllü yeşil listesinde aranıyordu.

Ayrıca 1 adet M-16 piyade tüfeği, 1 adet AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet dürbün, çok sayıda silah, mühimmat ve örgütsel doküman da ele geçirildi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...