Tgrt Haber

Doğuma 10 gün kala hırsızlık! Hem de polisin evini soydu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ekim 2024 13:26 - Güncelleme : 01 Ekim 2024 13:29

Samsun'da doğumuna 10 gün kaldığı öğrenilen hamile kadın, kocası ve arkadaşı hırsızlık yaparken yakalandı. Şahıslar polis memurunun evinden silah ve 200 bin liralık ziynet eşyası çaldı.

Atakum​ ilçesi Esenevler Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık​ olayı şaşkına çevirdi. 9 aylık hamile Sultan K., dini nikahlı eşi Bilal E.Ö. ile yine hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan Raziye Y. polis memurunun evinden hırsızlık yaptı. Hırsızlar memurun evinden tabanca ve 200 bin değerinde ziynet eşyası çaldı. 

Ekipler yaptığı incelemede hırsızların, 9 aylık hamile 19 yaşındaki Sultan K., dini nikahlı eşi Bilal E.Ö., Raziye Y. ve akrabası Samet K. olduğunu tespit etti. Doğuma 10 gün kala hırsızlık! Hem de polisin evini soydu - 1. Resim

DOĞUM 10 GÜN KALA HIRSIZLIK YAPTI 

Sultan K., Bilal E.Ö. ve Samet K., Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu Samsun'da, Raziye Y. ise Kırıkkale'de yakalanarak gözaltına alındı. Doğumuna 10 gün kaldığı öğrenilen Sultan K. ile Bilal E.Ö., Raziye Y. ve Samet K. polisteki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Raziye Y.'nin 4 aylık bebeği kucağında adliyeye gelmesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif 1 Ekim 2024 13:28

Bu nasıl bir durum be insanlık yok oluyor yahu böyle bir şey yapabilmek akıl almaz

Sonraki Haber Yükleniyor...