Tgrt Haber

Dökümhanede şiddetli patlama: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Şubat 2024 20:24 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 20:32

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde metal alanında faaliyet gösteren dökümhanede büyük bir patlama meydana geldi. Ekipler olay yerinde sevk edilirken, patlamada 1'i ağır 3 işçinin yaralandığı öğrenildi.

Kocaeli'nin Gebze​ ilçesinde bulunan ve metal alanında faaliyet gösteren bir dökümhanenin eritme kazanında henüz bilinmeyen nedenle patlama​ meydana geldi.

Şiddetli patlamada, dökümhanede çalışan işçiler K.Y, A.M. ve yabancı uyruklu M.A. yaralandı. Patlamayı duyan vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Dökümhanede şiddetli patlama: Çok sayıda yaralı var - 1. Resim

BİR İŞÇİNİN DURUMU KRİTİK

Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan M.A'nın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...