Tgrt Haber

Dolandırıcıdan 'Oscarlık' hinlik: Almancı zannetti, Bursalı çıkınca foyası ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Mart 2023 10:58 - Güncelleme : 03 Mart 2023 11:38

Bursa'da dolandırıcılık yapmaya çalışan bir kişinin 'oscarlık' hareketi araç kamerası yansıdı. Otomobilin önüne kendini atan kişinin Almancı zannettiği sürücü Bursalı çıkınca bütün numarası ortaya çıktı.

Bursa​'nın Osmangazi​ ilçesinde meydana gelen olayda, Gökhan Çakır, otomobiliyle hareket halindeyken 2 metre önünde bir kişi bağırarak kendini yere attı. Çakır, hemen otomobilini güvenli bir noktaya çekerek yere düşen kişinin yanına gitti.

KAMERAYA BAKINCA ARKASINA BAKMADAN KAÇTI

Yere düşen kişi, Gökhan Çakır'a 'bana çarptın' dedi. Gökhan Çakır, bunun dolandırıcı​ olduğunu ve tuzak olduğunu anladı. Çevredeki tepki gösteren vatandaşlara otomobilinde güvenlik kamerası olduğunu ve çarpmadığını söylemesi üzerine yerde olan dolandırıcı ayağa kalkarak arkasına bakmadan kaçtı.

"ARAÇ KAMERASI EMNİYET KEMERİ GİBİ ZORUNLU OLMALI"

"Araç kamerası emniyet kemeri gibi zorunlu olmalı" diyen Gökhan Çakır şöyle devam etti, "Ben seyir halindeyken önüme atladı, sonra 'bana vurdun' diyerek bağırmaya başladı. O anda olayı göremeyen insanlar da bana tepki gösterdi. Aracımda kamera olduğu için ben rahattım. Bunlar zaten değerli gördükleri araçların önüne atlıyor. Sorduğun zamanda ise iyi niyetliyse sara hastası olduğunu ve nöbet geçirdiğini söylüyor. İyi niyetli değilse çarptı diyerek halkı da arkasına alarak daha büyük sıkıntılı olaylara yol açıyor. Araç kameralarının da emniyet kemeri gibi zorun olması lazım, çünkü hayat kurtarıyor" dedi.

Dolandırıcıdan 'Oscarlık' hinlik: Almancı zannetti, Bursalı çıkınca foyası ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...