Tgrt Haber

Domatesin hilesi ifşa edildi! Aman dikkat... Sakın rengine aldanmayın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2023 14:20 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 14:40

Sosyal medyada paylaşılan bir video gündeme bomba gibi düştü. Semt pazarlarında bulunan bazı domateslerin kıpkırmızı rengine aldanmayın, kullandıkları hile ifşa edildi.

Yaz aylarında kahvaltı masalarını lezzetiyle şenlendiren domatese rağbet fazla... Mevsiminde toplanan kıpkırmızı domatesler market ve pazardaki raflarda yerini aldı. Ancak sosyal medyada yayınlanan bir videogündeme bomba gibi düştü.

Videoyu çeken pazarcı ikiye böldüğü domatesi daha güzel görünmesi için farklı bir yöntem denedi. Domatesin daha güzel görünmesine için sadece bir vişne yetti.

DOMATES​ KIPKIRMIZI OLDU

Vişnenin rengini alarak ile kıpkırmızı bir görünüme kavuşan domatesin yeşil ve beyaz bölümleri kayboldu. Sosyal medyada hızla yayılan videonun ardından bu hileye birçok kullanıcı tepki gösterdi.

DOMATES ÇORBASI PÜF NOKTALARI

Domates çorbasını kışın yapmak istiyorsanız, yaz aylarında buzluğa attığınız domatesi kullanabilirsiniz. Ya da domates soslarından kullanabilirsniz. İsteğe bağlı olarak domates çorbasının içerisine arpa şehriye ekleyerek, arpa şehriyeli domates çorbası da yapabilirsiniz.

Domatesin hilesi ifşa edildi! Aman dikkat... Sakın rengine aldanmayın

Domatesin çeşidine göre domates çorbası ekşi olabilir. Bu durumda içerisine biraz havuç atılmalıdır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...