Tgrt Haber

Domuz avında hedefi şaşırdı, ağabeyini vurdu

18 Aralık 2022 18:33 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 18:38
Domuz avında hedefi şaşırdı, ağabeyini vurdu

Adıyaman’da domuz avına giden kardeşlerden küçüğü, kazara ağabeyini vurarak yaraladı. Tedavi altına alınan talihsiz adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Malatya​'da domuz vurmak için dağa çıkan iki kardeş, olası bir faciadan kıl yapı döndü. 

Adıyaman’ın Çelikhan​ ilçesinde, Necmeddin V. ve ağabeyi olan Ramazan V. ilçeye bağlı Rütükan köyü yakınlarındaki Dağ İçmesi mevkiinde avlanmaya başladı. 

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI  

Bölgede bulunan bir dere yatağı içerisinde birlikte yaban domuzu avlayan kardeşlerden Necmeddin V., karşılarına aniden çıkan domuza ateş etti. Bu esnada Necmeddin V.’nin av tüfeğinden çıkan saçmalar ağabeyi Ramazan V.’ye isabet etti. Başına, koluna ve göğsüne isabet eden saçmalar sonucunda yaralanan Ramazan V., kanlar içerisinde yere yığıldı. 

SAĞLIK DURUMU İYİ  

Kazara ağabeyini vuran Necmeddin V., durumu sağlık ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ramazan V., önce Çelikhan Devlet Hastanesi’ne ardından ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kardeşi tarafından kazara vurularak yaralanan Ramazan V.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...