Tgrt Haber

Dondurucu soğukta kucağındaki çocuğuyla dilendi

24 Mart 2015 10:33
Dondurucu soğukta kucağındaki çocuğuyla dilendi

Dolmabahçe’de kucağında bir çocukla dilenen adam, sürücülerin tepkisini çekti. Kucağında hiçbir şeyden habersiz bir şekilde uyuyan küçük çocukla araçların önüne atlayıp dilenen adam, kameraların kendisini görüntülediğini fark edince kayıplara karıştı.

Beşiktaş Dolmabahçe'de kırmızı ışıkta duran sürücüler, kucağında hareketsiz bir çocukla kaldırımda oturan adamı görünce gözlerine inanamadı. Sürücüler ilk önce bu duruma bir anlam veremese de adamın amacı bir süre sonra ortaya çıktı. Adam kucağında hareketsiz yatan çocukla tek tek araçlara koşar para istedi. Sürücülerin vicdanını bu yöntemle sömürmeye çalışan adam, bir süre bu şekilde dilendi. Çocuk ise tüm bu olup bitenlere kayıtsız bir şekilde uyumaya devam etti.
Kameralar tarafından görüntülenen dilenci, hemen çocuğunu uyandırarak kaçmaya başladı. Dilenci adam, basın mensuplarının; “Neden çocukla dileniyorsunuz? Çocuk hareketsiz duruyor hasta mı ?” sorusuna "Gidin başımdan" diyerek yanıt verdi. 
Bu sırada her şeyden habersiz olan küçük çocuk, şaşkın bir şekilde kameralara baktı. Ardından şahıs çocuğu da alarak, kayıplara karıştı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...