Tgrt Haber

Döner bıçaklı saldırgan biber gazıyla durduruldu!

07 Haziran 2023 09:21 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 09:36
Döner bıçaklı saldırgan biber gazıyla durduruldu!

İzmir’de bir fırında bir kişi tartıştığı kişiyi önce darp edip sonra döner bıçağıyla saldırdı. Polisin biber gazı ile yapılan müdahalesi sonucunda etkisiz hale getirildi.

İzmir​'in Bayraklı​ ilçesinde bir fırında tartıştığı kişiyi darbedip döner bıçağıyla saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İzmir Bayraklı Mahallesi Ekrem Akurgal Caddesi'nde unlu mamuller satışı yapan fırına döner bıçağıyla gelen 23 yaşındaki K.K. henüz bilinmeyen nedenle çalışanlardan 42 yaşındaki İ.G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.K, İ.G'yi darbederek, döner bıçağıyla saldırdı.

SALDIRGAN BİBER GAZIYLA DURDURABİLDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaçan şüphelinin bir taksi durağında olduğunu tespit eden polis ekipleri, K.K'yi ikna etmeye çalıştı. Ekipler döner bıçağını savurarak direnmeye çalışan K.K'yi havaya ateş açıp biber gazıyla etkisiz hale getirdi.

Döner bıçaklı saldırgan biber gazıyla durduruldu!

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...