Tgrt Haber

Dönerci dükkanına silahlı saldırı: Ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2023 12:30 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 12:43
Dönerci dükkanına silahlı saldırı: Ölü ve yaralı var

İstanbul'da gece saatlerinde bir dönerci dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların hedefi olan 1 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

İstanbul​ Gaziosmanpaşa’da dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, motosikletle cadde üzerinde bulunan iş yerinin önüne gelen kimliği belirsiz 2 kişi, dönerci dükkanını kurşun​ yağmuruna tuttu.

O sırada dükkanın hemen girişinde bulunan döner ustası İsmail Şahin ağır yaralanırken, iş yeri sahibi Taner Yıldız da bacağından yaralandı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

SALDIRGANLARIN KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İsmail Şahin’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Taner Yıldız ise yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kimlikleri öğrenilemeyen 2 şahsın saldırı sonrası motosikletle olay yerinden kaçtıkları anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...