Tgrt Haber

Düğün dönüşü feci kaza! 1 ölü 13 yaralı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Ağustos 2023 10:32 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 11:09
Düğün dönüşü feci kaza! 1 ölü 13 yaralı 

Konya'dan İstanbul'a dönüş yolunda bir minibüsün bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk 13 kişi yaralandı. Minibüsteki grubun katıldıkları bir düğünden döndüğü öğrenildi. 

Bilecik​'in Osmaneli​ ilçesinde meydana gelen kazada​, Sıtkı Naz yönetimindeki 34 DYE 744 plakalı minibüs, Bilecik-Sakarya kara yolunun İçmeler mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp devrildi. 

Kazanın çevredeki vatandaşlar tarafından bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil Sağlık, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye ekipleri sevk edildi. 

1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 

Meydana gelen feci kazada, araç içinde bulunan Mevlüt Naz, olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Naz'ın cesedi, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Düğün dönüşü feci kaza! 1 ölü 13 yaralı 

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal ve İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Minibüs içindeki yolcuların, Konya'da katıldıkları düğün sonrası İstanbul'a dönüş yolunda oldukları öğrenildi. 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...