Tgrt Haber

Düğün evi cenaze evine döndü, oğlunun düğününde eşini öldürüp kızını yaraladı

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ekim 2022 10:38 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 10:52
Düğün evi cenaze evine döndü, oğlunun düğününde eşini öldürüp kızını yaraladı

Elazığ’da bir baba, oğlunun düğününde boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, kızını da bacağından yaraladı. Cani baba aranıyor.

Elazığ’da düğün​ evi cenaze evine döndü. Bir salonda çocuklarının düğünü için aile bireyleri ve misafirleri bir araya geldi. Gelin ve damat beklenirken aralarında sorun olduğu ve ayrı yaşadıkları belirtilen baba​ Yaşar U., çocuğunun düğünü için geldiği salonda belinden çıkardığı tabanca ile eşi Yasemin U.’yu kafasından vurarak öldürdü, kızını da bacağından yaraladı. Cinayeti işleyen babanın kaçtığı öğrenildi. 

ANNE KURTARILAMADI 

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve Elazığ​ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafasından vurulan Yasemin U., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düğün evi cenaze evine döndü, oğlunun düğününde eşini öldürüp kızını yaraladı

KAÇAN BABA ARANIYOR 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...