Tgrt Haber

Düğün sonrası cinayet: Uzman çavuş kalbinden bıçaklandı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Eylül 2023 06:46 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 06:57

Kayseri'de iki farklı düğün salonundan çıkan şahısların araçlarıyla karıştığı kazanın ardından çıkan kavgada  uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayda 2 kişi de yaralandı.

Kayseri​'de iki farklı düğün salonundan çıkan araçların karıştığı kaza​ sonrası kavga​ çıktı. Bıçak​ ve silahların kullanıldığı kavgada bir uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay Mimsin Mahallesinde meydana geldi. Birbirlerine yakın olan 2 farklı düğün salonundan çıkan vatandaşların kullandığı araçlar kaza yaptı. Kaza sonrası taraflar kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesiyle bıçak ve tabancalar çekilirken olayda 3 kişi yaralandı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Kalbinden va vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan U.D., kaldırıldığı Kayseri Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayın meydana geldiği alanda güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. 

Diyarbakır'da uzman çavuş olduğu öğrenilen U.D.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak için morga kaldırıldı.

Diğer 2 yaralının ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, olaya karışan şüphelileri yakalanmak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...