Tgrt Haber

Düğünde dehşet! Müzik sesinden rahatsız olup davetlileri taradı! 1 çocuk öldü, 7 kişi yaralandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2023 06:10 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 09:30

İzmir'in Menemen ilçesinde 18 yaşındaki Metin S.'nin müzik anlaşmazlığı nedeniyle düğüne pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 çocuk öldü, 7 kişi de yaralandı. Kaçan zanlı  kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'in Menemen​ ilçesi dün gece korkunç bir olaya sahne oldu. Pompalı tüfekle düğünü basan bir şahsın rastgele ateş açması sonucu 1 çocuk öldü, 7 kişi yaralandı.

DAVETLİLERE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay Kazımpaşa Mahallesi'nde sokakta düzenlenen düğünde meydana geldi. Düğün​ alanına gelen 18 yaşındaki Metin S. müziğin kapatılmasını istedi.

Düğün sahipleriyle tartışamaya başlayan Metin S. kısa süre sonra öfkeyle ayrılarak, evine gitti ve aldığı pompalı tüfek​ ile düğün yerine geri gelerek dehşet şaçtı. Pompalı tüfekle etrafa davetlilerin üzerine rastgele ateş açan şüpheli, daha sonra olay yerinden kaçtı.

HASTANEDEN ÖLÜM HABERİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralanan 8 kişi ilk müdahalenin ardından Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan 16 yaşındaki Aytekin Elkalkmış müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri kaçan Metin S.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Ekiplerce hastane ve düğünün yapıldığı yerde ise yoğun güvenlik önlemi alındı. Gözaltına alınan M.S.'nin emniyetteki sorgusu sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...