Tgrt Haber

Düğünde 'resmi nikah' kavgası! 2'si bıçakla 8 kişi yaralandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Eylül 2024 10:57 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 11:06

Mersin'de bir düğünde resmi nikah yapılmadığı gerekçesiyle gelin ve damadın yakınları birbirine girdi. Kavgada 2'si bıçakla diğerleri darpla olmak üzere 8 kişi yaralandı. Olayda damadın da hafif yaralandığı öğrenildi.

Mersin'in Erdemli​ ilçesinde gece saatlerinde bir düğün​ salonunda meydana gelen olayda; damat M.S.P. ile gelin A.P.'nin resmi nikahlarının olmadığı gerekçesiyle tartışma çıktı.

Tartışmanın devamında gelin ile damadın yakınları kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada 2'si bıçakla 8 kişi yaralandı. Olayı bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Düğünde 'resmi nikah' kavgası! 2'si bıçakla 8 kişi yaralandı - 1. Resim

YARALILARDAN BİRİNİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Polis olayla ilgili inceleme yaparken yaralılar da ilçe devlet hastanesine sevk edildi. Damadın da olayda hafif yaralandığı öğrenildi. Kavga​ ile ilgili biri bıçağı kullandığı ileri sürülen şüpheli olmak üzere 2 şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan, yaralılardan hayati tehlikesi bulunan birinin de Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...