Tgrt Haber

Dükkan sahibi ile müşteriler arasındaki kavgada kan aktı: 1 ölü, 4 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 03:13 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 06:42

Şanlıurfa’da müşteriler ile dükkan sahibi arasındaki tartışma kavgaya döndü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. 

Şanlıurfa​'da bir alışverişin sonu feci bitti. Akşam saatlerinde Suruç​'ta iddiaya göre M.Y. (25) ile Babası M. Y., Mürşitpınar Mahallesindeki bir dükkana gidip alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında dükkan sahibi C.K. ile müşteriler arasında tartışma yaşandı. 

KALBİNDEN BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ

Şehir merkezinde devam eden tartışmaya tarafların yakınları da karışınca kavga​ çıktı. Kavgada kalbinden bıçaklanan 25 yaşındaki M.Y. olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Sokak ortasında yaşanan kavga sırasında bir kişinin elindeki tüfekle yerdeki bir şahsa ateş etmeye çalıştığı gözlenirken çevredeki vatandaşların ise silahlı şahsa müdahale ederek ateş etmesini engellemeye çalıştı.

Kavgada yaralanarak Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 3'ü durumları ağır oldukları gerekçesiyle Şanlıurfa merkezdeki hastanelere sevk edildi. Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...