Tgrt Haber

Antalya’da sıcak dakikalar: ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheliler polis ile çatıştı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Kasım 2022 06:02 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 06:07
Antalya’da sıcak dakikalar: ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheliler polis ile çatıştı

Antalya’da gece saatlerinde ‘Dur’ ihtarına uymayan otomobildeki şüpheliler polise ateş açtı. Yaşanan çatışmada şüphelilerden biri olay yerinde hayatını kaybederken 2 polis ayağından yaralandı. 3 şüpheli ise sağ olarak yakalandı.

Antalya’nın Manavgat​ ilçesinde gecenin sessizliği çatışma​ sesleri ile bozuldu. İddiaya göre yasadışı yollarla getirilen  silahların satılacağı ihbarını alan ekipler şüpheli otomobili takibe aldı. Sanayi Sitesi içerisinde ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheliler  ateş  ile cevap verdi. Polisaracının kullandıkları araca arkadan çarpması sonucu araçtan inen şüpheliler kaçmaya başladı.

1 ŞÜPHELİ ÖLDÜ, 3 POLİS YARALANDI

Çıkan çatışmada ismi henüz belirlenemeyen bir şüpheli, olay yerinde hayatını kaybederken KOM Büro'da görevli 2 polis memuru ayağından yaralandı. 3 şüpheli ise sağ ele geçirildi. Yaralanan polisler ambulans beklemeksizin ekip aracı ve sivil bir araçla hastaneye kaldırıldı. Polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Antalya’da sıcak dakikalar: ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheliler polis ile çatıştı

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...