Tgrt Haber

Düzce Üniversitesi 4 Aralık tarihine kadar eğitime ara verdi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Kasım 2022 17:11 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 17:17
Düzce Üniversitesi 4 Aralık tarihine kadar eğitime ara verdi 

Düzce Üniversitesi, Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle eğitim öğretime, 4 Aralık tarihine kadar ara verdi. 

Düzce​ Üniversitesi, Gölyaka'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem​ nedeniyle eğitim öğretimin 4 Aralık tarihine kadar yapılmayacağını bildirdi. 

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, üniversite binasında herhangi bir ağır hasarın oluşmadığı aktarılırken eğitime 4 Aralık'a kadar ara verdiklerini bildirdi. 

Eğitim binalarında, deprem nedeniyle sıva çatlağı ve kısmi asma tavan hasarları oluştuğu vurgulanan açıklamada, "Küçük çaplı onarımların yapılabilmesi, öğrencilerimizin motivasyonunun olumsuz etkilenmemesi amacıyla, üniversitemizde 23 Kasım-4 Aralık tarihlerinde eğitim öğretime ara verilmiştir. Meydana gelen deprem nedeniyle 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav tarihleri, 1 hafta süreyle ileri alınmış olup, 5-11 Aralık tarihlerinde yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı. 

"ÖĞRENCİLER ÖNCELİĞİMİZ"

Açıklamada, öğrencilerin güvenliğinin, her zaman "en önemli öncelik" olduğu işaret edilerek, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Bu kararın ardından memleketine gitmek isteyen öğrencilerin, Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yoğunluk oluşturduğu görüldü.  

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...