Tgrt Haber

Düzce'de zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Nisan 2024 03:44 - Güncelleme : 07 Nisan 2024 03:44
Düzce'de zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Düzce’de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Araçlardan biri kanala uçarak dik kaldı.

Kaza​ Gölyaka Bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Düzce’den Gölyaka istikametine seyir halinde olan hafif ticari araç, karşı şeritten gelen otomobil​ ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil karşı istikametten gelen araca çarparak kanala uçtu. Kazada otomobil dik kalırken, bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dik kalan otomobilin içinde bulunanlar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Düzce'de zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı - 1. Resim

Yaralılar olay yerindeki ilk tedavilerinin ardından hastaneye kaldırılırken, kaza sebebi ile yol trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...