Tgrt Haber

e-Devlet bakıma giriyor! Kapalı olacağı zaman belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
13 Eylül 2024 19:32 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 19:35
e-Devlet bakıma giriyor! Kapalı olacağı zaman belli oldu 

Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan e-Devlet sistemi 14 Eylül 2024 Cumartesi günü bakıma girecek. Kesinti öncesinde uyarıda bulunulurken bakım saati de belli oldu. 

Her gün milyonlarca vatandaş​ tarafından kullanılan ve pek çok işlemi kolayca yapmamızı sağlayan e-Devlet​ sistemi, 14 Eylül Cumartesi günü dört saat boyunca erişime kapatılacak. Kullanıcılar 4 saat boyunca platforma giriş yapamayacak ve işlem gerçekleştiremeyecekler. 

e-Devlet bakıma giriyor! Kapalı olacağı zaman belli oldu  - 1. Resim

4 SAAT BOYUNCA KAPALI KALACAK

E-devlet sistemi, planlı bir kesinti nedeniyle 14 Eylül Cumartesi günü dört saat boyunca kapalı kalacak. Milyonlarca vatandaşın erişim​ sağladığı e-devlet, tüm Türkiye​ Cumhuriyeti vatandaşlarına bu kesinti hakkında bilgilendirme mesajı gönderdi:

"Değerli Kullanıcılarımız

Sistemlerimizde Türkiye saati ile 14.09.2024 (Cumartesi) günü 01.00-04.00 saatleri arasında planlı altyapı yenileme çalışması yapılacağı için e-Devlet Kapısında zaman zaman kesintiler yaşanması öngörülmektedir.

Bilgilerinize sunarız."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...