Tgrt Haber

Son dakika! Eda Taşpınar, camide skandal paylaşımı için ifade verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 15:46 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 16:39
Son dakika! Eda Taşpınar, camide skandal paylaşımı için ifade verdi

Son dakika haberi: Cami içerisinde çekildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Eda Taşpınar, ifadesi alınmak üzere Çağlayan Adliyesi'ne getirildi.

Tasarımcı Eda Taşpınar'ın Instagram​ hesabından paylaştığı skandal fotoğrafa tepki yağmaya devam ediyor...Taşpınar'ın bir otelin içerisinde bulunan Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayyatin-i Hassa Camii'nde verdiği pozlar sosyal medyada gündem olmuş tepkiler üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatmıştı. Taşpınar, daha sonrasında tepkiler üzerine Instagram hesabından fotoğrafları sildi ancak herhangi bir özür mesajı yayınlamadı. Fotoğraf paylaşımına ilişkin hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Taşpınar, ifade vermek üzere Çağlayan Adliyesi​'ne geldi.

OTELDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Taşpınar'ın mescidinde poz verdiği iddia edilen Four Seasons Hotel Sultanahmet'in Otel Müdürü Serap Akkuş yazılı bir açıklama yaptı. Taşpınar'ın mescid içerisinde verdiği pozun bilgileri dışında gerçekleştiği belirtildi. 

Akkuş "Otelimiz içinde bulunan ve kadim tarihimizin önemli simgelerinden biri olan otelimizin mescidini ziyaret eden bir kişinin çektiği ve sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar halkımızı olduğu gibi bizi de derinden üzmüştür. Bilgimiz dahilinde olmayan bu fotoğrafı ve değerlerimizle örtüşmeyen durumu tasvip etmediğimizin ve onaylamadığımızın herkesçe bilinmesini arzu ederiz. Saygılarımla." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...