Tgrt Haber

Edirne'de can pazarı: Pencere ve balkonlardan kurtarıldılar

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ocak 2024 15:40 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 15:42
Edirne'de can pazarı: Pencere ve balkonlardan kurtarıldılar

Edirne'de bir apartmanda çıkan yangında mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından pencere ve balkonlardan kurtarıldı.

Edirne​ Kaleiçi Mahallesi Arif Paşa Caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın birinci katında yangın​ çıktı. Kısa sürede aparmanı kaplayan dumanlar, evlerinde bulunan vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

Edirne'de can pazarı: Pencere ve balkonlardan kurtarıldılar

Yoğun duman nedeniyle binanın merdivenini kullanamayan vatandaşlar, pencere ve balkonlara koştu. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlatan itfaiye ekipleri, itfaiye merdiveni kullandı.

Ekipler, yangın nedeniyle büyük korku yaşayarak fenalaşan hamile kadını, evcil köpeği, 2 kişiyi ve 2 çocuğu itfaiye merdiveniyle cam ve balkonlardan kurtardı. Kurtarılan hamile kadına ilk müdahale olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Dumandan hafif şekilde etkilenen diğer vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Edirne'de can pazarı: Pencere ve balkonlardan kurtarıldılar

KORKU DOLU ANLARI ANLATTILAR

Gözyaşlarına hakim olamayan ev sahibi Yağmur Balı, evde olmadığını ve çocuklarının evde kaldığı esnada yangın çıktığı belirtti.

Diğer vatandaşlar da yoğun duman nedeniyle apartman​ merdivenlerinden inemediklerinden dolayı itfaiye merdiveniyle kurtarıldıklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...