Tgrt Haber

Edirne’de çay bahçesinde oturan kadın boğazından bıçaklandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Ekim 2022 15:39 - Güncelleme : 30 Ekim 2022 15:43
Edirne’de çay bahçesinde oturan kadın boğazından bıçaklandı

Edirne’de 32 yaşındaki kadın 10 yağındaki oğluyla çay bahçesinde otururken tartıştığı kişi tarafından boğazından bıçaklandı. Yaralanan kadın hastaneye sevk edilirken olayın ardından gözyaşı döken çocuğu çevredeki vatandaşlar teselli etti

Edirne’de kan dondurucu olayda 32 yaşındaki C.A. isimli kadın 10 yaşındaki çocuğuyla çay bahçesine geldi. Bir süre sonra C.A.’nın yanına gelen 52 yaşındaki E.D. ile başlayan konuşmada tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından E.D. kadını yere yatırarak  bıçakla boğazından yaraladı. Çocuğun bağırması üzerine olay yerine polis ekipleri geldi ve saldırgan E.D.’yi gözaltına aldı.

ÇOCUK​ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaralanan C.A'ya sağlık ekipleri gelene kadar ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı kadın, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından gözyaşı döken çocuğu, polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar teselli etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...