Tgrt Haber

Edirne’de devrilen tır alev alev yandı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Temmuz 2024 00:40 - Güncelleme : 13 Temmuz 2024 00:43

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde devrildikten sonra yanan pamuk yüklü tırın sürücüsü yaralandı. TOMA ve itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesinde kaza​ yapan pamuk balyası yüklü tır​ yandı. Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü'den Edirne istikametine giden pamuk yüklü tır, Kırcasalih beldesinde bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yan yatan tırın kasasında bulunan pamuk balyalarında yangın​ çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı çıkan yangını fark eden yoldan geçen vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Edirne’de devrilen tır alev alev yandı! - 1. Resim

EKİPLER SEFERBER OLDU

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleler sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında tırda ve kasasında maddi hasar meydana geldi. Olay yerinden geçen polis TOMA'sı da yangına müdahale etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...