Tgrt Haber

Edirne'de ilginç olay: Sivrisinek kazaya neden oldu!

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 15:48 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 15:57
Edirne'de ilginç olay: Sivrisinek kazaya neden oldu!

Edirne'de otomobilin içine giren sivrisinek, sürücünün dikkatini dağıtarak kazaya neden oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve TREDAŞ ekipleri sevk edildi.

Kaza​, Edirne​ Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Cem Dilay Kerman Caddesi üzerinde meydana geldi. Edirne’de seyir halinde olan Murat Çalışkan kontrolündeki otomobilin içine sivrisinek​ girdi. Otomobil sürücüsü Çalışkan, sivrisineği arabadan çıkarmak istediği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yerinden sökülen direk otomobilin üzerine devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve TREDAŞ ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolda geçişleri güvenli bir şekilde sağlarken, TREDAŞ onarım ekipleri ise elektrik enerjisini keserek direği yol kenarına aldı.

“SİNEK DİKKATİMİ DAĞITTI”

Kazada sonrası otomobili kullanılamaz hale gelen sürücü Murat Çalışkan, aracın içinde sinek olduğunu için dikkatinin dağıldığını ifade ederek, daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...