Tgrt Haber

Eğlence mekanını kurşun yağmuruna tuttular

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ağustos 2023 18:10 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 18:19
Eğlence mekanını kurşun yağmuruna tuttular

İzmir'de rezervasyonları olmadığı için eğlence mekanına alınmayan 2 kişi dehşet saçtı. İş yerini kurşun yağmuruna tutan iki kişi, o sırada müşteri bekleyen bir taksiciyi de yaralandı.

İzmir’in Çeşme​ ilçesinde bulunan bir eğlence mekanına rezervasyoları olmadığı için girmeye çalışan 2 kişi içeriye alınmadı. İçeriye alınmayınca çılgına dönen 2 kişi, işletme yetkilileriyle tartışmaya başladı.

TAKSİCİYİ OMZUNDAN VURDULAR

Tartışma kısa kürede kavgaya dönüşünce şahıslar, yanlarında bulunan tabancalar ile iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Bu sırada kulüp önünde müşteri bekleyen taksi sürücüsü F.G. omzundan yaralandı.

Eğlence mekanını kurşun yağmuruna tuttular

SAĞLIK DURUMU İYİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; çıkan olaylar sonrası bölgeye ulaşan 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralı taksi şoförü, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İŞLETME DE VUKUATLI ÇIKTI

Olayın ardından araçla kaçan 2 şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin başlatmış olduğu çalışmaların sürdüğü belirtildi. Öte yandan, 7 Ağustos Pazartesi günü gece saatlerinde yaşanan bir başka olayda ise yine aynı eğlence mekanı​ çalışanları müşterileri darp etmiş, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...