Tgrt Haber

Eğlence merkezinde dehşet anları kamerada: Pompalı tüfekle mekan bastılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2022 09:16 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 09:34

Bursa’da eğlence merkezine gelen bir grup, insanların içinde pompalı tüfek ile havaya rastgele ateş açmaya başladı. Vatandaşlar can havliyle etrafa kaçışırken yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa​'nın Nilüfer​ bir alışveriş bulunan eğlene mekanında, kimlikleri henüz bilinmeyen iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Gruplar arasında sözlü tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı.

RASTLGELE ATEŞ​ AÇTI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra mekana gelen şüphelilerden biri aracındaki pompalı tüfeği çıkartıp eğlence merkezinin ortasında havaya rastgele ateş açtı.

Eğlence merkezindeki vatandaşlar endişe içinde kaçarken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Eğlence merkezinde dehşet anları kamerada: Pompalı tüfekle mekan bastılar

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Ortalığı savaş alanına çeviren şahıslar, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, dehşet anları vatandaşların amatör kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, bölgede inceleme yaparak şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...