Tgrt Haber

Ehliyetsiz ve alkollü sürücünün çarptığı Aleyna Nur Gökçe, yaşam savaşını kaybetti

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Kasım 2022 14:49 - Güncelleme : 26 Kasım 2022 15:07

Esenyurt’ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü S. H.'nin çarpması sonucu ağır yaralanan Aleyna, 2 hafta sonra tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Serbest bırakılan ardından ise itiraz üzerine tutuklanan sürücü Sezer H.'nin, 14 yıl önce de başka bir kadına çarparak ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Esenyurt​'ta Haramidere​ yanyol üzerinde, daha önce ehliyetine el konulan ve alkolik olduğu iddia edilen sürücü SH, eve giderken karayolunda yürüyen 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe'ye çarptı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağırlanan genç kız, ambulansla organları kaldırıldı. Yaklaşık 2 haftadır entübe şekilde yaşam mücadelesi veren Aleyna, bu sabah hayatını kaybetti.

Esenyurt Haramidere E-5​ yanyol üzerinde 8 Kasım'da meydana gelen gelen yara, gelen kazada, SH idaresindeki otomobilin evine doğru yürüyen 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe'ye çarpmış, genç kız ağır olmuştur. Yaşanan kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde entübasyon cihazına bağlı yaşam mücadelesi veren Aleyna Nur Gökçe bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

14 YIL ÖNCE DE BAŞKA BİRİNİ ÖLDÜRDÜ

Aleyna'ya çarpan önce serbest bırakılan sonra ise itiraz üzerine tutuklanan sürücü Sezer H.'nin, 14 yıl önce de Satı Yılmaz'a (66) çarparak ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Ehliyetsiz ve alkollü sürücünün çarptığı Aleyna Nur Gökçe, yaşam savaşını kaybetti

Aleyna Nur Gökçe

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...