Tgrt Haber

Ekonomiyi baltalıyorlar!

23 Ocak 2017 11:47
Ekonomiyi baltalıyorlar!

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında bugün VakıfBank'ın kobileri işadamlarını nasıl mağdur ettiği konuşuldu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur '' Türkiye Gazetesi'nin manşetiyle devam edelim, Geçen haftaki son programımızda bahsetmiştik. Vakıf Yatırım'ın kobileri işadamlarını nasıl mağdur ettiğini konuşmuştuk. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunu dile getirdiğini ve haberlerin yapıldığını Vakıf Yatırım Müdürü'nün Türkiye Gazetesi'nin reklamlarını kesmekle tehdit ettiğinden bahsetmiştik. Kamu bankası olarak iş adamının kredisini kesersen bu ekonomiyi baltalamak anlamına gelir, bu parayı neden erken çağırıyorsun, derdin ne?'' diye konuştu.

Ekonomiyi baltalıyorlar!

'ERDOĞAN'IN İKAZINA RAĞMEN... VAKIF İŞ ADAMININ CANINA OKUDU' haberi için tıklayınız..

Gazeteci Yazar Cem Küçük, 'Yusuf Günay Zonguldak'ta ihracat yapan ARI Şirketler Grubunun sahibidir. Yusuf beyin 10 milyonluk kredisini vadesi gelmeden hiç bir gerekçe göstermeden çekmişler, 10 Milyon az bir para değil çok büyük bir para, yatırım yapmak içinde çok büyük bir para sen bu parayı bir anda çekince yatırımını da engelliyorsun. Burada Yusuf Bey'e değil ülkeye kumpas kuruluyor. '' dedi.

Gazeteci Yazar Cem Küçük ve Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ortak bir açıklama yaparak şunları söyledi. ''Bu şekilde mağdur olan tüm vatandaşlar, tüccar, esnaf, kobi kim varsa ama gerçekte mağdur olan kim varsa bankalar tarafından özel yada vakıf katılım bankaları, devlet bankaları fark etmez mağdur olanlar sesini duyurmak için bizim vereceğimiz Whatsapp numarasına yazarak ulaşabilirler'' açıklamasını yaptılar.

Whatsaap Numaraları:

0 543 269 71 92

0 544 269 71 92

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...