Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu’ndan iş isteyen engelliyi korumalar yaka paça dışarı attı! Törende skandal olay

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Ağustos 2024 11:34 - Güncelleme : 24 Ağustos 2024 11:48

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir programında, engelli olduğunu belirterek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan iş isteyen Ercan Sümer, korumalar tarafından yaka paça dışarı atıldı. Sahne arkasında korumaların kendisini darbettiğini gözyaşları içinde dile getiren Sümer, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İş istiyorum Başkanımdan, başka bir şey istemiyorum" ifadelerini kullandı.


İBB, amatör spor kulüplerine ekipman desteğinde bulunduğu tören sırasında Ercan Sümer adlı engelli​ kişinin Ekrem'le görüşmek istemesi üzerine korumalar devreye girdi. Ekrem'in korumaları Sümer'i zor yoluyla sahnenin arka tarafına götürdü. Sümer korumaların kendisini darp ettiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu’ndan iş isteyen engelliyi yaka paça dışarı attılar! Törende skandal olay - 1. Resim

KORUMALAR DARBETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi​ (İBB), amatör spor kulüplerine ekipman desteğinde bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​, Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'ndeki etkinlikte konuştu.

Ekrem İmamoğlu’ndan iş isteyen engelliyi yaka paça dışarı attılar! Törende skandal olay - 2. Resim

Ekrem İmamoğlu, konuşmasının ardından amatör spor kulüplerinin sporcularıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Bu sırada İmamoğlu ile görüşmek isteyen Ercan Sümer, korumalar tarafından zorla uzaklaştırılarak salonun arka tarafına götürüldü. İmamoğlu'nun programını tamamlayarak ayrılması sonrası Sümer, görevliler tarafından dışarı çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu’ndan iş isteyen engelliyi yaka paça dışarı attılar! Törende skandal olay - 3. Resim

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Burada gazetecilere açıklama yapan Sümer, ağlayarak, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İş istiyorum Başkanımdan, başka bir şey istemiyorum. Başkanım seni çok seviyorum, bana bir iş, ne olursun Allah aşkına... İşsizim." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...