Tgrt Haber

Elazığ’da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2023 06:02 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 06:03

Son dakika haberi: Elazığ’da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Elazığ’ın Koçharman Köyü mevkiinde sabahın erken saatlerinde kaza​ meydana geldi. İstanbul’dan Bingöl’e yolcu götüren B.D. idaresindeki yolcu otobüsü aynı istikamete seyir halinde olan N.T. idaresindeki tıra çarptı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 32 KİŞİ YARALANDI

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi ise yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, UMKE, AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden vatandaşın cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi ise yaralandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...