Tgrt Haber

Elektrikli scooter can alıyordu! Kırmızı ışıkta durmadılar metrelerce havaya savruldular

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2024 12:27 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 12:29

Birçok ülkede hem trafiği hem de kullanıcısının hayatını tehlikeye attığı gerekçesiyle kullanımı yasaklanan elektrikli scooter, bu kez Elazığ'da can alıyordu. Kırmızı ışık ihlali yapan bir scooter'a, hızla gelen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki genç havada taklalar atarak yere çakıldı. Dehşet anları saniye saniye kaydedildi.

Elektrikli scooter​'lar trafiğin bir parçası oldu. Fakat kullanıcıları trafik kurallarına uymamakta ısrarcı. Son vaka Elazığ​'da yaşandı.

Elektrikli scooter can alıyordu! Kırmızı ışıkta durmadılar metrelerce havaya savruldular - 1. Resim


KIRIMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Atatürk Bulvarı​ Stadyum Kavşağı'nda kırmızı ışıktan geçen scooter'a, 33 CKM 51 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle scooter üzerinde bulunan 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde kazayla ilgili inceleme yaptı.

Elektrikli scooter can alıyordu! Kırmızı ışıkta durmadılar metrelerce havaya savruldular - 2. Resim


KAZA ANI KAMERADA

Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı. Aracıyla kırmızı ışıkta bekleyen bir şahsın cep telefonu kamerasına yansıyan olayda, üzerinde 2 kişinin bulunduğu scooter'ın kırmızı ışıkta geçtiği, o sırada kavşağa giriş yapan aracın çarptığı ve 2 kişinin havaya savrulduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...