Tgrt Haber

Elif Laçin, anketlerde İlk 10’da

21 Mart 2023 15:10 - Güncelleme : 21 Mart 2023 15:21
Elif Laçin, anketlerde İlk 10’da

ASARGE Türkiye’nin online olarak başlattığı yoğun bir katılım sağlanan ankete her partiden yoğun bir ilgi var.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Aday Araştırması 2023 Anketinde sahada da çalışmalarını sürdüren genç isim Elif Laçin sıralamada ilk 10’da yer aldı.

Elif Laçin yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüyecek liderimizin omzundan bir nebze de olsun yük alabilmek için durmadan yorulmadan çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

“Görev istenmez verilir, görev verildiği takdirde hangi alanda olursam olayım her zaman hizmetlerim, gençlerin yanında oluşum ve liderimizin üzerinden yük almak olacaktır.

Elif Laçin, anketlerde İlk 10’da

Amacımız, hedeflerimiz vatanımıza ve milletimize hayırlı icraatlarda bulunmak ve gençlerimizi kazanmak, gençlerin ablası olarak gençlerimizle yürüdüğümüz yola davet ediyorum. Yarın değil hemen şimdi liderimizin yanında sen de elif gibi dik dur.”

Anket​ kaynağı: www.secmennediyor.com/iller/istanbul-34

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...