Tgrt Haber

Emine Erdoğan şehit çocuklarıyla bayramlaştı

18 Eylül 2015 14:22
Emine Erdoğan şehit çocuklarıyla bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 'Şehit çocuklarıyla Bayramlaşma' programında şehit çocuklarıyla bayramlaştı.

 Erdoğan programda açıklamalarda bulundu. Şehitler üzerine konuşmanın çok zor olduğunu belirten Erdoğan, "Şehitlerimizin evlatlarına analarına tüm ailelerine sabırlar diliyorum. Rabbim bu kutlu vaade ulaşmayı hepimize nasip etsin. Bizler bugün bu vatan üzerinde özgürce yaşayabiliyorsak bayrağımızı dalgalandırabiliyorsak bunu şehitlere ve onları yetiştiren analara borçluyuz. Bundan sonra bize düşen şehitlerimizin aziz hatırasına layık bir Türkiye inşa etmektir. İnşallah ülkemizin içinde olduğu bu zor günler geçecek kayıplarımız yeniden dirilişe vesile olacak birliğimiz güçlenecektir. Devlet büyüklerimizin her zaman şehit yakınlarının yanında olduklarının ve tek amaçlarının şehitlerimizin emanetini özenle taşımak olduğunu özellikle vurgulamak isterim.Nasıl Çanakkale zaferi bu millete vatanını çiğnetmeyen bir nesil armağan etmişse şehitlerimiz de vatan ve millet sevgisine ileri ki kuşaklara taşıyacak bir nesil bırakmıştır." dedi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...