Tgrt Haber

Son dakika! 'Breaking Bad Süleyman' sözleri sonrası Emniyet ve Jandarma harekete geçti! Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu ticareti' suçlamasına suç duyurusu

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 00:35 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 01:16
Son dakika! 'Breaking Bad Süleyman' sözleri sonrası Emniyet ve Jandarma harekete geçti! Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu ticareti' suçlamasına suç duyurusu

Son dakika haberi: Emniyet ve Jandarma, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında iki teşkilatı 'cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun Türkiye​'de metamfetamin​ kullanımına ilişkin sözlerinin ardından emniyet ve Jandarma teşkilatı harekete geçti. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

EMNİYET VE JANDARMA'DAN SUÇ DUYURUSU

Emniyet Genel Müdürlüğü​, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu​ ticareti yapmak"la suçlamaktadır." açıklamasında bulundu.

EGM, "Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/EmniyetGM/status/1587184745963724805

Jandarma Teşkilatı da, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." dedi.

https://twitter.com/jandarma/status/1587187480788434946

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye'de metamfetamin kullanımına ilişkin açıklamalar yapmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar… 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...