Tgrt Haber

Bursa'daki kazada yürek acıtan detay: Talihsiz baba, kızını boynundaki kolyeden teşhis etti

07 Aralık 2022 13:53 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 14:05

Bursa'da geçtiğimiz hafta düşen uçakta hayatını kaybeden 22 yaşındaki Burcu Sağlam'ın, babası Mehmet Sağlam'ın, tanınmayacak halde olan kızının naaşını boynundaki kolyeden teşhis ettiği öğrenildi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde düşen tek motorlu eğitim uçağında Hakan Köksal (54) ile birlikte hayatını kaybeden güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam ile ilgili yürek acıtan bir detay ortaya çıktı.

Kazanın yaşandığı gün, iş aramaya çıktığı belirtilen genç kadının ailesinin kızlarının uçağa bindiğinden habersiz olduğu öğrenildi. Kazadan saatler sonra yetkililerin araması üzerine acı haberi alan ailenin büyük endişe yaşadığı ve kontrol için teşhis için Bursa Adli Tıp Morgu'na gittiği belirtildi.

ADININ YAZILDIĞI KOLYEDEN TEŞHİS ETTİ

Büyük endişe yaşayan baba Mehmet Sağlam, teşhis için Adli Tıp Kurumuna giderek düşen uçakta feci şekilde hayatını kaybeden ve tanınmayacak halde olan cenazeye baktı. Talihsiz baba, kızını, boynundaki kalın zincirli ve adının yazılı olduğu kolyeden teşhis edince adeta dünyası başına yıkıldı.

NE OLMUŞTU?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde düşen tek motorlu eğitim uçağında iki kişi hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerde iş insanı olan pilot Hakan Köksal ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam olduğu belirlendi.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...