Tgrt Haber

Engelli dilencinin bir saatlik hasılatı şoke etti: Zabıta enseledi!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ekim 2024 17:56 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 17:58
Engelli dilencinin bir saatlik hasılatı şoke etti: Zabıta enseledi!

Bolu’da engelli dilencinin bir saatte bin 300 lira topladığı ortaya çıktı. Zabıta tarafından enselenen dilenciye, idari para cezası uygulandı…

Bolu​'da halk pazarında dilencilik yapan yürüme engelli şahıs bir saatte bin 300 TL para topladı. Zabıta​ ekipleri tarafından topladığı paralara el konulan dilenciye 977 TL idari para cezası kesildi.

Engelli dilencinin bir saatlik hasılatı şoke etti: Zabıta enseledi! - 1. Resim

BİR SÜRE GÖZLENDİ

Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, İhsaniye Mahallesi'nde kurulan halk pazarında denetim yaptı. Pazar tezgahlarının önünde tekerlekli sandalye ile dilencilik yapan yürüme engelli Metin A. (52), zabıta ekiplerinin radarına girdi. Bir süre gözlemlenen Metin A., ekipler tarafından zabıta kontrol noktasına götürüldü.

Engelli dilencinin bir saatlik hasılatı şoke etti: Zabıta enseledi! - 2. Resim

BİN 300 LİRA PARA ÇIKTI!

Metin A’nın üzerinde yapılan aramalarda bin 300 lira para çıktı. Metin A'nın bu parayı bir saatte topladığı ortaya çıktı. Zabıta ekipleri paraya el koyarken, Metin A.'ya Kabahatler Kanuna Muhalefetten 977 TL İdari para cezası uyguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ece 8 Ekim 2024 18:06

Bu haber çok üzücü insanların zor durumda kaldığını görmek hepimizi sarmış ama biraz da vicdani bir sorumluluk olmalı.

Sonraki Haber Yükleniyor...