Tgrt Haber

Engelli taraftarın depremzedeler için yaptığı hareket duygulandırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2023 09:52 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 10:01
Engelli taraftarın depremzedeler için yaptığı hareket duygulandırdı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden depremlerin ardından hem devlet hem de Türk halkı deprem bölgeleri için adeta seferber oldu. Gencinden yaşlısına herkes yardıma koştu. Fenerbahçe taraftarı olan bedensel engelli Elazığlı Yavuz Şen'in de depremzedeler için imzalı formasını satışa çıkarması duygulandırdı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem tüm Türkiye​'yi hüzne boğdu. Başta merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde büyük yıkıma neden olan çifte felakette on binlerce kişi hayatını kaybederken binlerce bina yerle bir oldu.  Fekaletin ardından hem devlet hemde Türk halkı adeta seferberlik başlattı. Ülkenin dört bir yanında bölgeye yardım malzemesi gönderildi. Gencinden yaşlısına herkesin yardıma koştuğu deprem​ bölgelerinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Fenerbahçe​ taraftarı olan bedensel engelli Elazığlı Yavuz Şen'in de depremzedeler için imzalı formasını satışa çıkarması duygulandırdı.

İMZALI FORMASINI SATIŞA SUNDU

Spor dünyası da yaşanan felaketin ardından yardım kampanyalarına destekte bulunarak yaşananlara sessiz kalmadı. Son olarak Elazığ​'da yaşayan ve Fenerbahçe taraftarı olan engelli Yavuz Şen de imzalı ‘Diego Perotti' formasını depremzedeler için satışa sundu.

Örnek bir davranış sergileyen engelli taraftar Yavuz Şen, “Fenerbahçe formasını depremzedelere kim daha çok yardım bağışı yaparsa ona göndermek istiyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...