Tgrt Haber

Engin Alan kararını verdi, Meclis'te yemin edecek

20 Haziran 2014 18:26
Engin Alan kararını verdi, Meclis'te yemin edecek

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz davasıyla ilgili verdiği hak ihlali kararının ardından tahliye olan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, gelecek hafta Salı günü Meclis'te yemin edeceğini söyledi.

Alan, kızı Tülin Alan'la Meclis'e gelişinde, MHP Isparta Milletvekili  Nevzat Korkmaz tarafından karşılandı. Korkmaz'ın odasına geçen Alan, burada bir  süre kaldı. Gazetecilerin, "Geçmiş olsun" sözlerine Alan, "Ne geçmiş olsunu, hasta  olmadık ki" karşılığını verdi. Alan, daha sonra Korkmaz ile birlikte kendi odasına geçti. Alan'ı, MHP  Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, CHP  İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler  ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve Meclis'te görmekten duydukları  memnuniyeti dile getirdiler.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...