Tgrt Haber

Enkazda hayatını kaybeden Şeyma’nın üç yıl önceki paylaşımı gündem oldu: Hakkımızı arayın

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2023 09:56 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 11:15

Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şeyma Gökkaya'nın üç yıl önceki paylaşımı gündem oldu. İzmir depreminin ardından Gökkaya, “Bir gün burası da Elazığ’ın, İzmir’in kaderini yaşarsa benim için, ailem için veya herhangi biri için melek oldu diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın” ifadeleri okuyanları hüzne boğdu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Şeyma Gökkaya, ara tatilde gittiği memleketi Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat’ta yaşanan 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrası hayatını kaybetti.

Şeyma Gökkaya’nın üç yıl önce, 24 Ocak 2020 Elazığ ve 30 Ekim İzmir depremlerini hatırlatarak attığı tweet, sosyal medyada gündem oldu.

"HAKKIMIZI ARAYIN"

Gökkaya, 3 Kasım 2020 tarihli tweet’inde şu ifadeleri kullanmış:

“Bir deprem​ ülkesinde yaşayan ve deprem tehlikesi yüksek illerden Kahramanmaraş’ta yaşayan biri olarak bir gün burası da Elazığ’ın, İzmir’in kaderini yaşarsa benim için, ailem için veya herhangi biri için melek oldu diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın.”

Enkazda hayatını kaybeden Şeyma’nın üç yıl önceki paylaşımı gündem oldu: Hakkımızı arayın

"HAKKIN ARANACAK"

Şeyma’nın mesajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Atılan binlerce mesajda “Şeyma’nın hakkının aranacağı” vurgusu yapıldı.

Öte yandan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi de Şeyma Gökkaya’nın ardından taziye mesajı yayımladı.

Enkazda hayatını kaybeden Şeyma’nın üç yıl önceki paylaşımı gündem oldu: Hakkımızı arayın

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...