Tgrt Haber

Hatay'dan kahreden haber: Enkazdan anne sağ çıktı, 2 çocuğu kurtarılamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Şubat 2023 11:40 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 12:25

Kahramanmaraş'ta aynı gün içinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde binlerce bina yerle bir oldu. Yıkıcı depremden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'da Asi Nehri kıyısındaki 6 katlı binadan bir anne sağ çıkarken, 2 çocuğu ise hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem Türkiye'yi hüzne boğdu. Yıkıcı deprem başta Hatay​ omak üzere ağır hasara yol açtı, binlerce bina yerle bir oldu. Enkaz​ altında kalan vatandaşların kurtarılması için ekipler çalışmaları sürerken bölgeden kahreden haberler de gelmeye devam ediyor.

ENKAZDAN 2 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI 

Hatay’da arama kurtarma çalışmaları 30’uncu saatinde devam ederken depremde Defne​ ilçesinde Asi Nehri kıyısında bulunan 6 katlı binadan kahreden bir haber geldi. Binadan 30’uncu saatte bir anne sağ olarak çıkarılırken, 4 ve 6 yaşlarındaki kız çocuklarının ise cansız bedenleri çıktı. Anne yaralı halde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hatay'dan kahreden haber: Enkazdan anne sağ çıktı, 2 çocuğu kurtarılamadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...