Tgrt Haber

Erdoğan Albay Peker'in cenazesinde

02 Haziran 2017 15:10
Erdoğan Albay Peker'in cenazesinde

Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan Piyade Albay Gökhan Peker için İstanbul'da cenaze töreni düzenleniyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katıldı.

Helikopter kazasında şehit olan 6 asker toprağa veriliyor.  Ankara, İstanbul ve Balıkesir'de düzenlenen törenlere devletin zirvesi de katılım gösterdi. İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanan Kurmay Albay Gökhan Peker'in cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katıldı.  Başbakan Binali Yıldırım ise Ankara'daki törende yer aldı.

Şehit Albay Peker, cenazesi Çatalca Nakkaş Köyü Camii'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Erdoğan Albay Peker'in cenazesinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan namazın ardından şehit albayın ailesine taziyelerini iletti.

İSTANBUL VE BALIKESİR'DE TÖREN

Kurmay Albay Gökhan Peker İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanırken, Yüzbaşı İlker Acar, Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...