Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza geçiren Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ekim 2022 22:29 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 23:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza geçiren Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası İstanbul'a getirilerek burada tedavi altına alınan Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyarette Binali Yıldırım'ın elini tutarak destek vermesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’da trafik kazası​ geçirdikten sonra bugün Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirilerek tedavisine devam edilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım​ ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı hastanede ziyaret etti.

ELİNİ SIKICA TUTTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretler sırasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan​, sıkıca elini tuttuğu Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaneden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza geçiren Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın yanından ayrılmadı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın sağlık durumlarına ilişkin bilgi verdi. İki ismin de sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Ömer Çelik, "Allah'a şükürler olsun hayati bir tehlike söz konusu değil. Ciddi bir kaza atlatıldı ama o kazaya göre hayati bir tehlike söz konusu değil" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza geçiren Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
(AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım)

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti kapsamında Azerbaycan​'da bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve geceyi Bakü'de geçiren Binali Yıldırım ile diğer yaralılar, bugün ambulans uçakla İstanbul'a getirilerek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cüneyt22 Ekim 2022 03:52

Aaaaahhh ah

Sonraki Haber Yükleniyor...