Tgrt Haber
Gündem - Gündem
2 saat 9 dakika önce

Terör örgütüne ağır darbe! 11 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Metina bölgesinde tespit edilen 1 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirdiğini açıkladı.
Gündem - Gündem
2 saat 15 dakika önce

Rize de korku dolu anlar! Hortum yıktı geçti

Rize'nin Çayeli ilçesinde hortum bir binanın çatısını uçurdu. Çatıdan kopan malzemeler metrelerce yükseğe savruldu.
 - AFAD verileri açıkladı
2 saat 45 dakika önce

Son dakika | Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD verileri açıkladı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin verileri sosyal medyadan paylaştı. Depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Gündem - Gündem
3 saat önce

Son dakika | Bartın'da deprem! Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Bartın'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 
 - Tacize uğrayan genç kız çağrı yapmıştı
3 saat 21 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu: Tacize uğrayan üniversiteli genç kız koruma altında

Bayltılıp, tacize ve tecavüze uğradığını söyleyen üniversiteli kız yardım çığlıkları attı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 19 yaşındaki genç kızın koruma altına alındığını duyurdu. Genç kızın psikolog eşliğinde ifadeleri alınıyor.
Gündem - Gündem
5 saat 3 dakika önce

Alkışlanacak hareket! Kim Milyoner Olmak İster'de kazandığı para ödülünü Gazze'ye bağışladı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Rahime Danışmaz, kazandığı ödülü Gazze’deki yardıma muhtaç insanlara bağışlayacağını söyledi. 200 bin TL’lik soruda yarışmadan çekilerek 100 bin TL ödül almaya hak kazandı.
Gündem - Gündem
5 saat 55 dakika önce

Gelinini öldüren kayınvalide kuyumcuda yakayı ele verdi! O anlar kamerada

Bursa'da 46 yaşındaki G.Y. 2 yıl önce gelinini öldürmüştü. Bir yakının düğününe gitmek için kuyumcuya giren kayınvalide kıskıvrak yakalandı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
6 saat 16 dakika önce

Bakan Yerlikaya'dan yenidoğan çetesi açıklaması

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kamuoyunda “Yenidoğan Bebek Çetesi” olarak adlandırılan suç örgütü üyelerinin gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacağını söyledi.
 - Çaldığı taksiyle dehşet saçtı!
6 saat 26 dakika önce

İzmir'de çaldığı taksiyle dehşet saçtı! Ters yöne girip hareket halindeki araçtan atladı

İzmir'in Konak ilçesinde taksiyi çalan şüpheli araçla dehşet saçtı. Şüpheli şahıs durakta müşteri gibi bekleyip şoförün araçtan inmesini fırsat bilip taksiyi çaldı. Çaldığı taksiyle trafiği birbirine katan kişi, Konak Tüneli'ne doğru ters yönden girdi, araç hareket halindeyken ise atlayıp kaçtı. O korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
6 saat 44 dakika önce

Sokak ortasında kurşun yağdırdı! 'Pes' dedirten savunma

Şaşkına çeviren olay Adana'da meydana geldi. Sokak ortasında kurşunlanan gencin iki kızın kavgasını ayırmak istediği sırada kızlardan birisinin dayısı tarafından vurulduğu ortaya çıktı. Genci vuran şüphelinin ifadesinde, “Havaya ateş etmiştim, nasıl olduğun anlamadım çocuk vuruldu” dediği öne sürüldü.
 - AFAD verileri paylaştı
6 saat 59 dakika önce

Son dakika | Akdeniz'de korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Son dakika haberi: Akdeniz'de saat 10.08'de 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD depremle ilgili verileri paylaştı. Depremin yerin 11,32 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Depremden herhangi bir olumsuz haber bildirilmedi.
 - Hepsi poşetten çıktı
7 saat 13 dakika önce

Mezarlığa giden aile hayatının şokunu yaşadı: Kimliği belirsiz iki kişinin kemikleri çıktı

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Eski Buca Mezarlığı'nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hayatını kaybeden bir kadın dedesinin mezarı üzerine defnedilmek istendi. Defin için mezar açılmaya başlandığında korkunç gerçek ortaya çıktı.
 - 9 hastanenin ruhsatı iptal edildi
7 saat 32 dakika önce

Yenidoğan Çetesi skandalında sıcak gelişme: Özel Reyap dahil İstanbul'da 9 hastanenin ruhsatı iptal edildi

Türkiye'nin konuştuğu ve bebeklerin ölümüne sebep olan Yenidoğan Çetesi skandalında sıcak gelişme yaşandı. Çete ile ismi geçen Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsatı iptal edildi. Karar sonrası hastaların durumu merak edildi. Birçok hastanın taburcu edildiği doğrulandı. Son dakika gelen bilgilere göre İstanbul’da ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9’a yükseldi.
Gündem - Gündem
7 saat 40 dakika önce

SGK'dan yenidoğan çetesiyle ilgili açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen yenidoğan çetesiyle ilgili açıklama yaptı. Soruşturma kapsamında adı geçen hastanelerden SGK ile sözleşmesi bulunanlara yönelik incelemenin 3 başmüfettiş ve 3 müfettişle yürütüldüğünü bildirdi.
Gündem - Gündem
8 saat 23 dakika önce

Son dakika | Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Malatya'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gündem - Gündem
8 saat 26 dakika önce

Son dakika | Ege Denizi'nde deprem! Kandilli'den ilk açıklama geldi

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Ege Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - İstanbul dahil birçok ilde yağış var!
10 saat 5 dakika önce

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı: İstanbul dahil birçok ilde yağış var! İşte 19 Ekim 2024 il il hava durumu

Meteoroloji'nin son raporuna göre İstanbul dahil yurdun kuzey kesimlerinde bugün sağanak yağış bekleniyor. Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde de kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. İşte 19 Ekim 2024 il il hava durumu tahmini...
Gündem - Gündem
11 saat 29 dakika önce

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, zincirleme kaza oldu: Ölü ve yaralılar var

Van'da önüne çıkan köpeğe çarpan kamyonet sürücüsü karşı yönden gelen 2 araç ile çarpıştı. Feci kaza sonrası 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Köpek ise telef oldu.
Gündem - Gündem
12 saat 10 dakika önce

Ataşehir'de kimyasal madde deposunda yangın

Ataşehir'de kimyasal madde deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda yangını kontrol altına aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Gündem - Gündem
13 saat 47 dakika önce

Gebze'de doğalgaz paniği: Birçok noktadan ihbar geldi, ekipler harekete geçirdi

Gebze'de dün akşam birçok noktadan gaz kaçağı ve kokusu ihbarı yapıldı. Vatandaşlar panik olurken ekipler harekete geçti.
Sona Git