Tgrt Haber

Erdoğan, 'İllegaliteye asla müsaade edemeyiz'

10 Ekim 2014 21:01
Erdoğan, 'İllegaliteye asla müsaade edemeyiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizler asla illegaliteye ülkemizde müsaade edemeyiz. Herşey legal çizgide olacak. İllegaliteye başvuranlar bunun bedelini er veya geç ödeyecek" dedi.

Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen ve STK temsilcilerinin katıldığı akşam yemeğinde yaptığı konuşmada, "Bizler asla illegaliteye ülkemizde müsaade edemeyiz. Herşey legal çizgide olacak. İllegaliteye başvuranlar bunun bedelini er veya geç ödeyecek" dedi. Erdoğan, "Bazı ülkeler ucu kendilerine, dindaşlarına ya da petrol kuyularına dokununcaya kadar sorunlara özellikle de terör örgütlerine kayıtsız kalırken, biz meseleye insani zaviyeden yaklaştık. Bazı ülkeler kendi taraftarlarını korumak için 250 binden fazla insanın ölümüne, 6 milyondan fazla insanın yer değiştirmesine seyirci kalırken biz herkes için barış dedik, herkes için adalet istedik" şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...