Tgrt Haber

Erdoğan: 'Sanal mahkemeler ülkemi mahkum edemez'

02 Aralık 2017 14:20
Erdoğan: 'Sanal mahkemeler ülkemi mahkum edemez'

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin kongresi için bulunduğu Kars'ta önemli açıklamalarda bulunuyor. İşte konuşmasından öne çıkanlar;

"Kars, ülkesine saldırmak isteyenlere asla geçit vermeyeceğini 15 Temmuz'da gösterdi. Rabbim bizleri farklı kavimler halinde yarattı. Ama ayrılık için değil üstünlük takva ile olur. ben sizleri Allah için seviyorum."

"Benim dedem de burada Sarıkamış'ta şehit olmuştu. Onlar çağrı yapıldığı zaman ta Rize'den yola çıkarak ve Sarıkamış'ta şehadet şerbetini içmişlerdir. Burada kökenine, mezhebine bakmaksızın asırlardır bir arada yaşayan sizleri tüm bölgeye örnek gösteriyoruz."

"BAK BİZ BURADAYIZ"

Biz kimsenin karşsıında eğilmedik. Bugüne kadar eğilmedik. Biz sadece Allah'ın huzurunda eğiliriz. Birileri Amerika'ya gider, birileri batının değişik ülkelerine gider. Ama bu ülkenin asıl sahipleri yine burada kalır. Bak biz buradayız.

"BİZİM ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK Kİ..."

Kimisi sahte mahkemeler suretiyle güya benim ülkemi yargılamaya kalkıyor. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan olsun. FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileri ile kurulan mahkemeler asla benim ülkemi yargılayamaz ve o sanal mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez.

"EĞİLİRSENİZ HAKKIM SİZE HELAL OLMASIN!"

Kars 15 Temmuz'da tankların önüne gövdesini siper ederek kısa sürede hepsini kışlasına geri dönmesini sağlamıştır. Kars bugün de ülkesine saldırmak isteyenlere geçit vermeyeceğini göstermiştir. Kars'a bir teşekkür de 16 Nisan için borçluyum. Yüzde 51 diyerek tercihinizi büyük ve güçlü Türkiye'den yana gösteriniz. Kars'ın bizim gönlümüzde hep ayrı bir yeri olmuştur. Bizde Türküyle Kürtüyle Azerisiyle ayrılık yok bizde birlik var. Biz ayırabilir miyiz insanoğlunu birbirinden? Gençler, ne makamların ne gücün ne paranın karşısında eğilmeyeceksiniz. Eğilirseniz hakkım size helal olmasın! 250 şehidimiz olsun. Birileri Amerikaya gider bu ülkenin asıl sahipleri burada kalır.

RIZA SARRAF KUMPASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

"Kimileri Hans'ın kölesi oluyor kimisi John'un kölesi oluyor. Kimisi sanal oluşturulan mahkemelerde benim ülkemiz zora sokmaya çalışıyor. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Uydurma, sanal FETÖ'nün kurduğu mahkemeler ülkemi mahkum edemez."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...