Tgrt Haber

Erdoğan'a hazırlanan dev koreografi, mitinge damga vurdu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Kasım 2022 18:25 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 18:49
Erdoğan'a hazırlanan dev koreografi, mitinge damga vurdu 

'İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sahneye çıktığı sırada açılan dev koreografi mitinge damga vurdu. 

AK Partiİstanbul​ İl Başkanlığınca düzenlenen 'İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, 2023 Genel Seçimleri için önemli açıklamalarda bulundu. Parti kadrolarına seslenen Erdoğan, "Bu kadro 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir" dedi.  

DEV KOREOGRAFİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahneye çıkışıyla birlikte, marşların yanı sıra sık sık 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları attı. Erdoğan burada partilileri ve vatandaşları selamlarken partililerin hazırladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk Bayrağı koreografisi mitinge damga vurdu. 

Koreografinin arkasında yer alan 'İstanbul'un sözü, tamam inşallah' şeklindeki pankart dikkat çekti. 

Erdoğan'a hazırlanan dev koreografi, mitinge damga vurdu 

Erdoğan'a hazırlanan dev koreografi, mitinge damga vurdu 

"KİMSE KAYBETMEYECEK"

Statta bazı yerler Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portreleri ve Türk bayraklarıyla donatılırken, bazı yerlere de "Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek", "İrade Sende, Sandık Güvende", "İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor", "Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor", "Güçlü Lider, Büyük Türkiye", "Hep Aynı Aşkla Liderinin Yanında" yazılı pankartlar asıldı.

 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...