Tgrt Haber

Erdoğan'dan 'Arakan için Sevgi Ordusu'na destek

28 Kasım 2017 22:03
Erdoğan'dan 'Arakan için Sevgi Ordusu'na destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya fenomeni Jarre ve Fransız oyuncu Sy'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlünün başlattığı "Arakan İçin Sevgi Ordusu"nun yardım kampanyasına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya fenomeni Jerome Jarre ve Fransız oyuncu Omar Sy'nin aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü kişinin başlattığı "Arakan İçin Sevgi Ordusu"nun yardım kampanyasına Twitter'dan destek verdi.Somali'ye yardım kampanyası başlatan sosyal medya fenomeni Jerome Jarre ve Fransız oyuncu Omar Sy'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü kişinin başlattığı "Arakan İçin Sevgi Ordusu" kampanyasının tanıtımı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sosyal medya yıldızı Fransız Jerome Jarre'ın Arakan'a yardım çağrısına yanıt verdi.

Erdoğan, paylaşımında, "Sevgili Jerome Jarre, ihtiyaç sahibi insanlar her nerede yaşarsa yaşasın, yardım taleplerini hiçbir zaman geri çevirmeyiz. #LoveArmyforRohingya'nın çabalarını yardım kuruluşlarımız AFAD, TİKA, Kızılayın yanı sıra THY aracılığıyla destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı. Jarre, Twitter hesabından, "Hepinize ihtiyacımız var! Arakan misyonumuz için Türkiye Cumhurbaşkanından yardım talep ediyoruz! @RT_ERDOGAN'ı RT'leyin! #ErdoganHelpRohingya etiketini de kullanın!" paylaşımında bulunmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...