Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi hedef alanlara Malazgirt'ten net mesaj: Devleti yıkmaya çalışanın gözünün yaşına bakmayız

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2022 11:00 - Güncelleme : 26 Ağustos 2022 11:45
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi hedef alanlara Malazgirt'ten net mesaj: Devleti yıkmaya çalışanın gözünün yaşına bakmayız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yılı kutlama programında konuştu. Malazgirt Zaferi'nin Anadolu'nun kapılarının bir daha kapanmamak üzere Türklere açılmasının adı olduğunu belirten Erdoğan, "Vatanımızı bölmeye, devletimizi yıkmaya çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Bayrağımızda sembolleştirdiğimiz özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyiz." dedi.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, Malazgirt​ Zaferi​'nin 951. yılı kutlama programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malazgirt'i asla unutmayacağız, unutturmayacağız, daima gönül dünyamızda ve zihnimizde yaşatacağız." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"DİĞER ZAFERLERİN ANASIDIR"

Malazgirt Anadolu kapısının bir daha kapanmamak üzere Türklere açılmasının adıdır. İslam dünyasının dört bir yanında Sultan Alparslan için dua edilyordu. Malazgirt tüm İslam dünyasının zaferidir. Malazgirt bu topraklarda kazandığımız diğer zaferlerin anasıdır.

Bayraklar inmeyecek, ezanlar susmayacak dedikçe elleri ayakları titreyenler boş yere endişe ediyor. Onların da özgürlüğünün ve geleceğinin teminatıdır. yeter ki vatana ihanet, millete düşmanlık yapmasınlar. Devletimiz her bir vatandaşımıza sahip çıkacak kudrete sahiptir.

"ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ HEDEF ALANLARI AFFETMEYİZ"

Bugün er meydanında her türlü mücadeleyi verirken tek bir masumun canına halel getirmedik ve bu hassasiyet içerisinde hareket ediyoruz. Vatanımızı bölmeye, devletimizi yıkmaya çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Hiçbir saldırıya hiçbir oyuna, tuzağa tahammülümüz yoktur. Bayrağımızda sembolleştirdiğimiz özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyiz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...